La Secció Sindical de la UGT a la Diputació de Tarragona es renova


Aquest dimarts, 27 de juny, tots els afiliats i afiliades de la UGT de la Diputació de Tarragona i dels seus organismes autònoms estan cridats a votar. Els companys i companyes hauran d'escollir els membres que dirigiran la Secció Sindical de l'ens supramunicipal durant els propers anys. La votació es farà a  les 17:30 hores a la seu de la UGT de Tarragona, al carrer Ixart número 1.

De moment, només s'ha fet pública una proposta de direcció consensuada entre el gruix dels afiliats laborals i funcionaris. Aquesta proposta que es votarà i que s'haurà d'aprovar demà (tret que a última hora n'hi aparegui alguna d'alternativa), inclou algunes noves incorporacions així com alguns canvis pel que fa a responsabilitats.

Des de la Secció Sindical de la UGT de la Diputació de Tarragona volem mostrar el nostre agraïment a les persones que fins ara han format part d'aquest òrgan de direcció. Tant les que s'han anat jubilant durant aquests darrers temps com aquelles altres persones que hi han col·laborat d'una manera o una altra amb el nostre sindicat.

Cal destacar la dedicació i la bona feina feta per aquests companys i companyes, marcant les directrius en les negociacions dels nostres representants al Comitè d'Empresa i a la Junta de Personal i que ens ha portat a aconseguir millores generals importants. 

Tanmateix, cal recordar que aquesta Secció Sindical, que aquest dimarts finalitza el seu mandat, ha aconseguit guanyar, per partida doble, les darreres eleccions, tant les del personal funcionari com les del laboral. La qual cosa ens suposa tenir majoria social en tots els espais de negociació, inclosa la Mesa General.

Tanquem aquesta etapa amb orgull i agraïment, i  encetem, des de ja mateix, un nou període ple de reptes i d'il·lusions. I tots plegats disposats, és clar, a seguir treballant amb l'únic objectiu de la defensa dels drets de tot el personal de la Diputació de Tarragona. Sense distincions de cap mena. Som-hi!

Comentaris