Notícies UGT de Catalunya

dilluns, 26 de juny de 2017

La Secció Sindical de la UGT a la Diputació de Tarragona es renova


Aquest dimarts, 27 de juny, tots els afiliats i afiliades de la UGT de la Diputació de Tarragona i dels seus organismes autònoms estan cridats a votar. Els companys i companyes hauran d'escollir els membres que dirigiran la Secció Sindical de l'ens supramunicipal durant els propers anys. La votació es farà a  les 17:30 hores a la seu de la UGT de Tarragona, al carrer Ixart número 1.

De moment, només s'ha fet pública una proposta de direcció consensuada entre el gruix dels afiliats laborals i funcionaris. Aquesta proposta que es votarà i que s'haurà d'aprovar demà (tret que a última hora n'hi aparegui alguna d'alternativa), inclou algunes noves incorporacions així com alguns canvis pel que fa a responsabilitats.

Des de la Secció Sindical de la UGT de la Diputació de Tarragona volem mostrar el nostre agraïment a les persones que fins ara han format part d'aquest òrgan de direcció. Tant les que s'han anat jubilant durant aquests darrers temps com aquelles altres persones que hi han col·laborat d'una manera o una altra amb el nostre sindicat.

Cal destacar la dedicació i la bona feina feta per aquests companys i companyes, marcant les directrius en les negociacions dels nostres representants al Comitè d'Empresa i a la Junta de Personal i que ens ha portat a aconseguir millores generals importants. 

Tanmateix, cal recordar que aquesta Secció Sindical, que aquest dimarts finalitza el seu mandat, ha aconseguit guanyar, per partida doble, les darreres eleccions, tant les del personal funcionari com les del laboral. La qual cosa ens suposa tenir majoria social en tots els espais de negociació, inclosa la Mesa General.

Tanquem aquesta etapa amb orgull i agraïment, i  encetem, des de ja mateix, un nou període ple de reptes i d'il·lusions. I tots plegats disposats, és clar, a seguir treballant amb l'únic objectiu de la defensa dels drets de tot el personal de la Diputació de Tarragona. Sense distincions de cap mena. Som-hi!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tots els comentaris passen un procés de moderació abans de ser publicats. Poden trigar una estona a ser visibles.

Etiquetes

ugt Diputació de Tarragona funcionaris jornada laboral crisi retallades vaga horari paga extra Mesa General butlletí calendari laboral Catalunya Secció Sindical sindicats treballadors públics Estat espanyol Justícia Reforma Laboral administració local assemblea atur comunicat drets eleccions sindicals legislació mobilització 1-O Diario Progresista Divendres Negres Tribunal constitucional Unió Europea administració pública afers propis concentració corrupció diputacions negociació Ajuntament de Tarragona Diari de Tarragona El Jueves Generalitat Jaume Pros Jordi Cuixart Jordi Sánchez Junta de Personal funcionari Montoro Nadal PP País Basc Presos polítics RRHH acomiadaments afiliats baixes bloc conciliació economia funcionarització malaltia manifest manifestació moscosos polítics premsa productivitat reflexió sentència treballadors interins treballadors temporals vacances 11 de setembre 2013 ANC ATC Andalusia BASE BOE Beteta CEOE CIS Cadena Humana Caixa Tarragona Ciudadanos Defensora del Poble Despesa pública Dia de la Dona Treballadora Diada Dret a decidir ERO El Punt Avui FLA FMI FSP-UGT Foment de Treball Gabinet Jurídic de la UGT Gai de Montellà Grècia ILT Igualtat de gènere Infoserveis Intercentres Jordi Salvador Duch Josep Gironès LBRL Laura Gómez Les Alzines Manuel Sánchez Pacte de Condicions Parlament Pensions Pepe Álvarez Pere Martell Primer de Maig Pàrquing Torrija Rafa Nieto Registre Civil Riscos Laborals Sanitat Sant Jordi Sense embuts UNED Via Catalana agraïment ajuntaments amnistia fiscal aturada general bancs benvinguda carta congelació salarial contracte únic conveni cultura desnonaments el Vallenc empleats públics enquesta especulació europa felicitació flexibilitat formació hisenda història huelga general humor impostos informe joves jubilació jubilats laborals llibertat lluita lots de Nadal municipalisme mútues ocupació oferta pública d'ocupació opinió petició poder adquisitiu prima de risc privatització promoció interna recurs reforma local sindicalisme teletreball transparència universitat Òmnium

Canal de vídeo

Loading...